Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

På lunch med ”Så mycket bättre”

Just nu sitter jag och väntar på att få träffa och intervjua fyra av årets Så mycket bättre-stjärnor. Jag är i Färgfabriken i Liljeholmen där presslunchen för programmet just nu pågår för fullt – med ett fyrtiotal journalister och fotografer som alla ska ha sitt. Vi har ätit fantastiskt god boeuf bourguignon och tittat på första avsnittet – Ola Salos program. Jag är här för att träffa Ola, Orup, Amanda Jensen och Kajsa Grytt – extremt på tå med bandspelaren i högsta hugg. Jag har cirka 10 minuter med dem var så det gäller att tänka snabbt och framför allt ladda upp ordentligt med bra frågor. Håll tummarna för mig. Intervjuerna kommer i Expressen Söndag under hösten.

IMG_3380

Det är inte bara jag från Expressen här idag. Pascal jobbar på nöjet och Ninna jobbar med flera av tidningens magasin.

IMG_3376

Hela gänget

IMG_3374

IMG_3375

IMG_3373

På väg in till pressträffen. Känns bra att fly undan hösten in i värmen!

IMG_3379