Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Livshjulet med Kissie

I veckans avsnitt av Livshjulet gästas jag av toppbloggerskan Alexandra ”Kissie” Nilsson. Jag har varit på henne ett tag om att gästa mig och till slut lyckades jag tjata till mig en inetrvju. Alexandra är vanligtvis väldigt försiktig med att prata i media. Hon har till och med en egen mediatränare – som av en händelse råkar vara en kompis till mig 😉

Vi pratar en del om det här med näthat och hur hon hanterar alla elaka kommentarer på bloggen. Det är över sju år sedan Alexandra som sextonåring började blogga under namnet Kissie och genom åren har hon varit inblandad i ett flertal skandaler. Nu står hon redo för nya utmaningar. Hon vill testa att gå utanför sin comfort zone och satsa mot högre mål. Samtidigt är Alexandra nyseparerad från sin sambo sedan fyra år och håller som bäst på att leta ny lägenhet. Många förändringar just nu vilket såklart har sin inverkan på balansen i livshjulet. Lyssna själva 🙂

Här hittar du avsnitt 76 av Livshjulet med Kissie som gäst.

IMG_3289

IMG_3186

Och dagens helsida i Expressen. Inte riktigt den rubrik jag hade väntat mig 😉

IMG_3334