Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

En föreställning om kärlek

Igår var jag på premiären av Morgan Alling Show – En föreställning om kärlek på Södra Teatern i Stockholm. Efter mitt samtal med Morgan i Livshjulet blev jag väldigt förväntansfull inför att se honom uppträda. Morgan är en mångsidig konstnär med många strängar på sin lyra, vilket han visade prov på igår kväll! Här kan du föresten lyssna på vad vi pratade om i Livshjulet. Föreställningen innehåller mycket humor och skratt, med en grund i djupa frågeställningar som varför det är det så viktigt för oss att vara omtyckta och älskade.

Morgan har ett fantastiskt kroppsspråk och en otrolig förmåga att fångas av stunden och improvisera. En sann estradör!

IMG_3314