Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Rea på inspiration!

Idag på förmiddagen (efter numera obligatorisk powerwalk) träffade jag min fina vän Tomas för att gå igenom Inspirationsdagen 14 november, som jag ju är konferencier för. Tomas och jag har jobbat tillsammans i olika projekt de senaste åren och han var bland annat med mig och startade upp Livshjulet. Det är han som ligger bakom hela Inspirationsdagen och efter lite fjäskande och kli under hakan lovade han mig att få erbjuda mina läsare några biljetter till halva priset.

Dagen kostar egentligen 1600 kronor och då ingår inte bara alla inspirerande föreläsningar av bland annat Mia Törnblom, David Eberhard och Christina Stielli utan också för- och eftermiddagsfika, lunch, transfer från Gränna till och från Wisingsö Hotell & Konferens samt en välfylld goodiebag. Mina bloggläsare erbjuds nu hela den här härliga dagen för 800 kronor. Här på hemsidan kan du läsa mer!

Det är först till kvarn så skynda och maila mig på livshjulet@hegestrand.se

Tack världens bästa Tomas!

tomas inspirationsdagen