Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En stjärna

Efter en helt jobbfri helg med familjehäng (ja brunchen på Rival gick bra och svärföräldrarna slet inte varandra i stycken) är jag redo och laddad för en ny vecka. Framöver kommer jag att träffa Mårten för pt-pass på Balance måndag morgon och fredag morgon. Det känns fantastiskt att få ladda upp med energi både för veckan och för helgen. Jag har fått riktlinjer för kosten och vi har satt nivån för förbränningsträningen jag ska göra på egen hand mellan gångerna vi ses. Powerwalks på morgonen tre dagar i veckan.

Att göra det enkelt är Mårtens måtto och därför har vi lagt de ansträngningarna jag behöver göra på en rimlig nivå. Jag är annars väldigt duktig på att gå ut hårt och sen tappar jag sugen efter ett tag. Det krävs väldigt mycket för att orka prestera på topp varje gång i längden. Och jag är bra på det han kallar ”egoträning”, dvs att köra skiten ur mig när jag tränar utan att uppnå de resultat jag vill ha. När vi kör tillsammans håller vi tempot på en nivå så att jag blir trött (och får grym träningsvärk!) men så att träningen ger istället för tar energi. Idag varvade vi pulshöjande boxning med olika styrkeövningar för bla armar, mage och rygg. Fokus nu ligger på att få min kropp jämn i styrka och tekniken att sitta. Jag har en stor fördel i min träningsbakgrund!

Eftersom jag inte har träffat familjen sedan innan jag fyllde år blev jag uppvaktad i helgen. Bland annat fick jag den här fina mattan från Pappelina. Jag har en röd med vita bollar på sedan tidigare men just nu tycker jag att den här med stjärnor på passar mig. Jag kände mig som en riktig stjärna när jag släpade mig ur sängen några timmar tidigare än vanligt i morse för att åka till träningen!

IMG_3067