Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

PT-pass med Mårten

Kvart över sju var jag på gymmet i morse för mitt andra träningspass med Mårten. Att släpa sig ur sängen i ottan är inte ens svårt de dagar jag vet att jag ska träffa honom. Så peppad! Idag körde vi först några rundor med styrkeövningar, med redskap som kettlebell, TRX-rep och step up-bräda, innan vi gick upp i en egen sal och boxades. Trots att vi körde ganska lugnt tempo känns armarna som spagetti!

Jag har skickat bilder på allt jag har ätit den här veckan och Mårten, för att han ska kunna finjustera och se hur jag kan twista till min kosthållning för att få maximalt resultat. Också för att se hur mycket förbränningsträning jag behöver lägga till utöver styrkepassen. Precis som jag skrev i månadags är mitt mål att stärka upp och tajta till.

Tänkte föresten fråga Mårten om han vill skriva några gästinlägg här på bloggen. Lovade ju att ha gästbloggare när jag körde igång i vintras och det känns verkligen som om han kan bidra. Vad säger ni? Om inte annat kanske vi kan ha en liten frågestund? Maila era frågor till livshjulet@hegestrand.se så ska jag klia honom under hakan lite för att få hans professionella svar 🙂

Om en liten stund ska jag iväg och intervjua Malin Gramer för Livshjulet. Jag är jättenyfiken på henne och det känns som en kul jobbfredag att avsluta veckan med innan jag hugger in på det enorma tvättlasset efter Miami. Har haft så mycket jobb sedan jag kom hem att vissa saker har blivit lidande. Nu är det kris om jag ska slippa vända strumpor och trosor ut och in i helgen!

Hoppas du har en härlig fredag! Solen ler mot oss, i alla fall här i huvudstaden. Jag får besök av mamma och hennes sambo och på söndag har vi dragit ihop till familjebrunch på Rival. Min familj ska få träffa Sebbes för första gången så håll tummarna 😉

Innan jag gick från Balance i morse såg jag till att visa vem som egentligen bestämmer. Han kan lätt få för sig att det är han…

IMG_3023 (2)