Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Häng med mig till Inspirationsdagen

Jag har fått ett superkul gig som konferencier på Inspirationsdagen 14 november. Jag kommer att guida alla deltagare genom en riktig inspirationsresa med föreläsningar av bland annat Mia Törnblom, författaren Christina Stielli, paralympicsmästaren Aron Andersson och psykiatrikern, författaren och debattören David Eberhard (som gör familjepodcasten Graaf & Eberhard tillsammans med Magdalena Graaf).

Hela schemat finns på hemsidan och vi kommer att hålla till strax utanför min hemstad Jönköping, på Wisingö Hotell & Konferens. Och eftersom vi håller till på en ö ingår naturligtvis färga från Gränna och buss upp till hotellet: Mellan föreläsningarna fikar vi och det bjuds på en god lunch mitt på dagen. I slutet av dagen får du med dig en välfylld hemlig goodiebag.

Jag är superladdad och vill såklart se så många som möjligt där! Men det är först till kvarn på biljetterna som gäller. Hittar du inte all info du söker på hemsidan, maila mig på livshjulet@hegestrand.se

Här kan du anmäla dig. 100 kronor per biljett går direkt till Barncancerfonden. Hoppas vi ses där 🙂

Skärmavbild 2014-09-25 kl. 11.21.58

Min roll kommer som sagt vara att hålla i tråden hela dagen men jag tänker också berätta lite om min väg till dit jag är idag.

Skärmavbild 2014-09-25 kl. 09.55.30