Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Livshjulet med Amelia Adamo

I veckans avsnitt av Livshjulet gästas jag av tidningsdrottningen Amelia Adamo. Det var inte lätt att få till den här intervjun eftersom Amelia har tusen bollar i luften och ett mer än fullspäckat schema. Så igår kväll efter arbetstid hade hon tid att träffa mig, varpå jag begav mig till Bonnierförlagen på Sveavägen med min lilla bärbara utrustning. Älskar att vara mobil! 🙂

Amelia är en förebild för mig. Hon har inte bara fått stora journalistpriset två gånger och startat succétidningar som Amelia och M Magasin, där hon chefar just nu. Hon har också lyft välkända titlar som Veckorevyn och suttit som VD för Bonniers veckotidningar. Och hon har definitivt inte seglat in på någon räkmacka. Hårt jobb ligger bakom framgångarna och hon berättar själv om hur hon har fått offra vissa saker som betyder väldigt mycket för henne idag.

Amelia berättar om varifrån hon får sitt driv, om kärleken till sin italienare och att bli sambo efter fem år som särbo. Vi får höra om hur hon reagerade när hennes mammagloria hamnade på sne, varför hon lägger stort fokus på att vara en bra farmor till sina fem barnbarn och om längtan efter att få mer fritid.

Hoppas ni blir lika inspirerade som jag av att lyssna på Amelia. Hon gav i alla fall mig en (alltid så välbehövlig) push i att våga gå min egen väg, ta för mig och satsa allt på det jag brinner för! Och alla drivkrafter är okej! Oavsett vad moroten må vara.

Här lyssnar du på Livshjulet avsnitt 73 av Livshjulet med Amelia Adamo som gäst.

Skärmavbild 2014-09-23 kl. 20.58.19