Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Dagens prövning!

I mitt träningsupplägg med Mårten ingår morgonpromenader och imorse när jag kom utanför porten klädd i tunna träningstajts och skaljacka höll jag på att få en chock! SMHI visade på fem grader. FEM! Tänkte att jag väl blir varm när jag börjar röra mig och det blev en jävligt snabb promenad runt Riddarfjärden kan jag tala om.

Redan nu sätts jag alltså på prov. Träna gör jag mer än gärna men jag vill svettas när jag kör, inte frysa! Mårten har sagt att vi ska hitta nycklar jag kan använda när lust och motivation tryter. Fram tills på fredag när vi ses igen ska jag samla på mig massor av sådana här situationer som han ska få hjälpa mig att hitta lösningar på. Snacka om att ha en alldeles egen liten Tingeling 🙂

På tal om motivationsboost. Ikväll ska jag träffa Amelia Adamo och intervjua henne för Livshjulet. Hon är en stor förebild för mig och jag har så många frågor. Avsnittet släpps redan imorgon och vill du ställa en fråga till Sveriges okrönta tidningsdrottning, maila mig på livshjulet@hegestrand.se

anna hegestrand

Min yoghurt med granola och rostmacka med leverpastej är utbytt mot gröt och ägg. Jag berättade för Mårten att jag är känslig för bröd varpå han frågade mig varför jag envisas med att käka macka till frukost. Ja det kan man fråga sig… För att det är gott? Nu kan jag inte heller fuska eftersom jag ska mms:a allt jag äter till honom under tre dagar.

IMG_0725