Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Nya träningsrutiner

Jo men då var hösten här. Som tur är har jag skrivjobb upp över öronen från Miami. Tre av fyra jobb är lämnade och nu har jag det sista som lär ta resten av dagen att få ihop.

Jag började dagen med pt-pass med Mårten på Balance och hade det inte varit för att jag skulle träffa honom hade jag aldrig gått hemifrån! Det är inte svårt att hålla träningsmotivationen uppe när vädret spelar med. Sådana här dagar däremot… Att ha en pt för mig är lika mycket att få en spark i baken som att få hjälp med träning- och kostupplägg. Äta bra och träna kan jag. Mitt psyke är min akilleshär och då är det skönt att någon håller i handen och peppar. En bonus är att träningen blir en rutin jag gör på bestämda tider. Jag är en morgonmänniska så att vara på gymmet strax efter sju är inga problem. Så kan jag fokusera resten av dagen på att jobba.

Vi gick ut ganska lugnt men redan på fredag trappar vi upp intensiteten. Den här första månaden kommer att vara en rivstart, för att se snabba resultat och öka motivationen. Målet är att stärka upp och tajta till. Bli starkare och snyggare helt enkelt 😉

DSC_3198