Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Back to basic

Hemma i Sverige igen. Lite smått jetlaged men sov gott i natt och började dagen med lång frukost framför skrivjobb på datorn innan långpromenad runt Riddarfjärden i solen. Lyssnade på Alex och Sigges dagsfärska avsnitt av deras podcast och skrattade så pass att folk kollade konstigt på mig 🙂

Idag hade jag en sedan länge bokad tid för klippning och slingor hos min frisör Elisabeth på Coreinne and Friends i Sturegallerian. Jag har gått hos Elisabeth i fem år och sedan dag ett har hon tjatat på mig om att jag borde ha min naturliga hårfärg istället för dessa eviga slingor. Idag gav jag med mig! Elisabeth är stans bästa frisör och kreativ chef på Corinne and Friends så om det är någon gång jag ska släppa på kontrollen och gå utanför min comfortzone så borde det vara i händerna på henne. Och hon fick rätt – såklart! Jag trivs skitbra i min naturliga färg och jag är glad att jag äntligen vågade. Har inte varit guldlock sedan jag var 20 år gammal…

anna 2

anna 1

Firade min nya höstlook med en grön smoothie från Naked Juicebar. Mini Green finns inte på menyn men kan fås på beställning. Äpple, apelsin, lite citron, ingefära, mango och bladspenat. Grym!

anna 3