Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Bye bye Miami!

Njuter av de sista timmarna i solen innan det är dags att hoppa in i taxi och åka till flygplatsen. Vi går på planet 21.30 amerikansk tid och flyger över natten – direkt till Stockholm. Vi har verkligen haft en kanonvecka och lyckats med att ta dagarna som de kommer. Samtidigt har vi fått ihop fyra jobb till olika tidningar och hunnit med att både shoppa oss sönder och samman, äta gott på bra restauranger, sola och bada och träna lite.

Detta är bylinen du ska hålla utkik efter så lovar jag att bjuda på mina absolut bästa tips från South Beach i Expressen Söndag och Allt om resor. Illustrerade med fina bilder av Elin. 🙂

anna och elin 2

Igår kväll var vi på Mr Chow i W Hotel. Jag hade aldrig varit där tidigare men fått den rekommenderad av flera vänner. Det är förmodligen en av Miamis bästa kinesiska restauranger och den finns å bland annat New York, Los Angeles och London. I februari öppnar Mr Chow en restaurang i Las Vegas. Maten var fantastisk! jag åt dumplings och kýckling satay till förrätt och sauterad squid till varmrätt. Priserna är lite högre men för oss var middagen värd varenda krona!

Mr Chow

Vi avslutade kvällen med att dricka mojitos i hotellets utomhusrestaurang Maxine´s Bistro. Vi hade egentligen tänkt gå upp och köra ett träningspass i utomhusgymet borta i Lummus Park i morse men det var alldeles för trevligt att dricka drinkar och prata framtidsdrömmar ända in på småtimmarna. Jag fick mig en ordentlig kreativ boost! Idag tog vi lång sovmorgon och åt en sista brakfrulle istället för att svettas.

Nu ska jag slänga mig i poolen och steka mig torr i solen!

anna hegestrand 5