Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Dinner and drinks

Igår svidade jag upp för middag och en kväll på stan med mina vänner Susanne och Linda. Vi ses några gånger i halvåret och har alltid fantastiskt trevligt! Våra tjejmiddagar är en värdefull ventil för oss. Vi har extremt högt till tak och får möjlighet att pysa om allt vi går och bär på – inte minst saker kopplade till våra relationer. Suprise 😉

Den här gången var vi hemma hos Linda i hennes bedårande lägenhet i Vasastan med utsikt över takåsarna. Vasastan – inte helt omöjligt i framtiden! Linda bjöd på utsökta älgfärsbiffar med kantareller och hembakad äppelpaj med vaniljsås. Riktig höstmeny och bra grund innan vi fortsatte ut till V på Sturecompagniet. Pricken över i på en fantastiskt trevlig kväll var att jag lyckades ragga upp en gäst till Livshjulet i folkvimlet. Han bor i USA så jag är glad att jag fick tag i honom nu när han är hemma en sväng.

Jag hade en fuldag igår och kände mig allmänt risig och fet. Sitter bara i huvudet jag vet men fortfarande svårt att se förbi sina egna tankar när man har fastnat i dem. Svarta leggings från Zara och en svart t-shirt från Marc Jacobs fick duga. Skyhöga klackar naturligtvis!

anna hegestrand

anna susanne och linda