Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Events i världsklass!

Om det är någonting jag dras till hos människor så är det driv. Jag möter otroligt många drivna människor i mitt jobb och även bland mina vänner är vi flera som brinner för att utveckla, bygga och gå vidare. Min kanske allra mest drivna kompis är Anna, som har startat upp olika bolag sedan hon var tonåring. Idag driver hon, tillsammans med sin kompanjon Kina, ett av Sveriges främsta eventbolag. Häromdagen hade Innovation Event inflyttningfest i sina nya lokaler mitt i city och jag ville såklart svänga förbi med en blomma och gratulera.

Det roliga med Anna är att hon inte bara är extremt driven och på tå utan också väldigt påhittig och kreativ. Jag minglade runt med hennes jättar till kunder, som alla var överens om att Anna och Innovation Event kunde ordna vad som helst på begäran. En speciell artist till en firmafest men det får bara kosta si och så mycket – inga problem för Anna. Hon vänder ut och in på sig själv för att göra kunden nöjd och hon förstår att hårt jobb och engagemang är nyckeln till framgång. Jag upplever annars att många ganska ofta försöker fuska och ta genvägar (jag också) – det ligger i vår mänskliga natur.

När jag stod där i lokalerna så blev jag så peppad att verkligen satsa stenhårt på mina projekt den här hösten. Även om jag jobbade hårt till och från i våras så var det inte alltid med ett brinnande engagemang. Att jag var toknykär hör såklart till saken men även om nykärleken fortfarande inte har lagt sig så är jag beredd att ge jobbet större plats i mitt livshjul nu. Särskilt efter en relativt lugn sommar. Jag bubblar av idéer och har speciellt en stor grej på G, som fortfarande är hemlig men som känns otroligt spännande och kan vara en milstolpe i karriären. Bollen är i rullning, vi får se vad som händer.

Här kommer några bilder från Innovation Events invigning. Fotograf är duktiga Mikael Davidsson och fler av hans bilder hittar du under

#mikaeldavidssonphoto

Anna hade anlitat dörrvakternas dörrvakt Fadde kvällen till ära och vi känner varandra sedan jag gjorde ett hemma hos-reportage hos honom och hans dåvarande fästmö – tror det var den senaste i raden 😉 Fadde var lite putt för att jag inte hade frågat honom om han ville medverka i Livshjulet.

anna hegestrand och fadde 1

anna hegestrand och fadde 2

Anna och jag i mitten, vår gemensamma kompis Linda till vänster och en av Annas kunder som också ville vara med på bilden

Innovation 1

Obligatorisk plåtning med spexmustascher

anna hegestrand och anna hagström

Champagnen flödade och i ena hörnan av lokalerna stod en bartender och blandade fantastiska mojitos och margaritas. Som plockmat serverades både hummertacos, små råbiffar, skaldjurswraps och mina personliga favoriter minihamburgarna. Alltid top notch oavsett om det är kunderna eller sig själva Innovation Events fixar festen för!

anna hegestrand innovation

Minihamburgare