Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Solsäker i Miami!

Om två veckor sitter jag på planet till Miami och jag längtar så jag kan dö! Sol, bad, träning, goda middagar på mina favoritrestaurangen och en och anan sväng om på något dansgolv. Och såklart lite jobb också. Är ju i huvudsak där för att göra ett reportage men att sitta och skriva på en uteservering ser jag mer som nöje än nytta!

Nu är jag dessutom solkittad. Är näst intill albino och bränner mig så fort jag går ut i solen utan hög faktor. I morse åt jag frukost med min fina Jönköpingskompis Pernilla, som jobbar för Skin Plan. Vi känner varandra sedan skoltiden men har båda bott i Stockholm länge.

Anna Hegestrand och pernilla Lundberg

När Pernilla fick veta att jag skulle åka till solen stack hon en solskyddsfaktor i händerna på mig. Kul i sammanhanget är att Pernilla var en del av gruppen Sunblock tidigare, tillsammans med min Expressenkollega Rebecca Stella och Oksana Andersson.

Skin Plan 1

Det bästa med Skin Plans solskydd är att den inte bara skyddar utan också talar om för mig hur länge jag kan vara i solen. Flaskan har nämligen en solsensor under locket som man håller mot solen, som talar om hur stark den är. Så läser man sedan av på baksidan. Så sjukt smart. Jag har tidigare använt spf 50 + men enligt Pernilla räcker det med spf 30 för mig både i ansiktet och på kroppen. Det är bara en procents skillnad i solskydd mellan spf 30 och 50. Skin Plans solskydd kan jag ha både i ansiktet och på kroppen. Tidigare har jag haft tre flaskor med mig. En för ansiktet, en 50 + för överkroppen och en 30 för mage och ben där jag inte är lika känslig.

Skin Plan 2

En flaska av Skin Plans solskydd fick följa med hem och vill jag bara få börja använda den. På vägen hem från frukostdejten tog jag en omväg runt hela Riddarfjärden. Så fick jag till träningen idag också. Den här veckan har jag lyckats få in en löprunda, en intervalltimma på crosstrainern, ett yogapass och en powerwalk. Mår så mycket bättre när jag får röra på mig!

anna hegestrand 1