Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Livshjulet med Anders Lundin

Redan onsdag igen (hur fort går veckorna?!) och i veckans avsnitt av Livshjulet gästas jag av programledaren, komikern och manusförfattaren Anders Lundin. Anders är aktuell med R.E.A 15 år på Instiman i Stockholm, med premiär 25 september, och berättar om förväntningarna inför jubileumsföreställningen och stressen över att få den tillräckligt bra.

Vidare berättar han om kärleken till hustrun Kerstin, hur han kickar på att vara sparsam med sina pengar och om den hårda mediebevakningen när han var programledare i Allsång på Skansen. Vi reder också ut det här med tur och skicklighet. Har vi tur när bra saker händer oss i livet eller beror det kanske på vår skicklighet att lösa situationer till det bästa? Jag vet i alla fall att jag tror på skicklighet mer än på tur. Anders har en mer komplicerad syn på saken.

Här lyssnar du på veckans avsnitt av Livshjulet med Anders Lundin som gäst!

anna hegestrand och anders lundin