Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Slarvmaja och teknikstrul

Vissa dagar alltså! Skitväder ute och jag har fått lite bastning över ett reportage jag slarvat med. Humöret i botten och det dåliga självförtroendet som en blöt filt runt mig. Pricken över i blev ett teknikhaveri under inspelningen av Livshjulet idag. Jag hade bjudit in Blossom Tainton som gäst och vi hade en fantastiskt trevlig inspelning. Problemet var att vi snackade i en och en halv timma och ingenting kom med på bandet… Vilken besvikelse! Tack och lov är Blossom en väldigt förstående gäst som lovade mig en ny intervju. Alltid något.

Nä usch och fy för sådana här dagar. Nu ska jag iväg till Lifes huvudkontor för genrep inför Life Academy Day nästa tisdag. Håll tummarna. Prestationsprinsessan i mig behöver en liten boost!

anna hegestrand 1