Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Jag ska inte dö idag!

Tidigare ikväll var jag på min före detta chef och numera fina vän Pamela Andersson Alselinds bokrelease på hotel Birger Jarl. Pamela fick en hjärntumör för drygt två år sedan och sedan dess har hon kämpat för att övervinna sjukdomen. En kamp hon öppenhjärtigt delar med sig av på sin blogg på Topphälsa där hon är chefredaktör. Boken heter ”Jag ska inte dö idag” och är tillägnad hennes barn.

Pamela och jag lärde känna varandra när jag frilansade åt den numera nedlagda tidningen S, där hon var chefredaktör innan hon gick till Topphälsa. Hon är utan tvekan en av de bästa cheferna jag har jobbat under, positiv och peppande men också väldigt rak och ärlig. Dessutom har hon ett enormt driv och galen energi. Jag brukar få höra att jag är driven men där är jag inte ens i närheten!

I januari gästade Pamela Livshjulet och missade du avsnittet tycker jag att du ska lyssna här! Får du mersmak på Pam kan du lyssna på hennes egen podcast på Expressen, som hon gör med kompisen Anna Jernberg Carlson.

Här kan du läsa mer om boken!

Med Pam och hennes söta dotter Valentina på Birger Jarl. Anna Hegestrand och pamela andersson 2