Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Support tack!

I väntan på att solen ska bryta igenom molnen så att vi kan lägga oss vid poolen passar jag på att förbereda inför presentationen av min bok Är det så här vi ska äta? som jag håller på Life Academy Day nästa tisdag. Vill du kika förbi och lyssna på mig, käka gofrulle och ta del av kommande hälsotrender, maila på anna@hegestrand.se.

Jag är verkligen nervös inför att ställa mig framför massor med journalister och bloggare, Lifes samarbetspartners och inte minst höjdarna på Life. Vore skönt med ett litet supportergäng så skynda maila 🙂

anna hegestrand Life

Igår tog vi båten över till Vaxholm för att handla (äter är det enda vi gör här ute). Jag ville egentligen ta en långpromenad men vi hade inga regnkläder. Nog för att jag njuter av att vara här ute men jag blir tokig av att bara sitta still. Får höra att det är bra för mig att öva på att inte göra någonting. Absolut håller jag med om att prestationsprinsessan borde slappna av lite men jag blir mycket mer avslappnad och lugn om jag får röra på mig. Det krävs inte så mycket, en promenad så mår jag bra igen. Lustigt hur olika vi människor är när det kommer till energi – inte minst när det gäller att omsätta energin i fysisk aktivitet.

anna hegestrand 1