Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Skönhetsmorgon med Kicks!

Ytterligare ett hösttecken – Skönhetskedjan Kicks årliga höstvisning under en smarrig pressfrukost. I år hölls pressvisningen på Kicks i PUB-huset i Stockholm.

kicks 3

Kicks 1

Jag och min skönhetsjunkie till vän Susanne, som har en välbesökt skönhetsblogg här, släpade oss upp tidigare än vi brukar (vi är båda frilans) för att ta del av Kicks årliga Beauty Report (nordens största) och få vår hud analyserad med Kicks Colour ID – ett sprillans nytt verktyg som på några sekunder får fram en perfekt foundationanalys. Med hjälp av denna fick jag veta att min ton på foundation är den jag alltid har använt i märket Bare Minerals. Skönt att veta att jag inte har gått omkring med en mask i ansiktet i flera år 😉

kicks 4

Nu är jag ingen make up-fantast. Med åren använder jag allt mer sällan smink. Jag gör ju mina ögonfransar en gång i månaden så mascara har jag knappt använt det senaste året. Jag har inget tålamod eller intresse av att hålla på. Särskilt de dagar jag inte har några intervjuer, möten eller vimmel inplanerade. Älskar att gosa runt hemma i min onepiece eller gå runt i träningskläder en hel dag – osminkad med håret i tofs. Hudvård är en annan femma, där lägger jag mycket mer krut!

Kicks Beauty report kartlägger svenska kvinnors skönhetsvanor och i år avslöjar den bland annat att de vi kvinnor helst inte vill ska se oss utan make up är våra arbetskollegor. Kan det verkligen stämma. Nya dejten eller de andra kroggästerna skulle kännas mer rimligt eller? Rapporten visar också att vi svenska kvinnor är mer kräsna med ekologiska och hälsosamma produkter än i övriga norden.

En nyhet i höst är att Bare Minerals har lanserat en flytande foundation. jag navände deras i pulverform tidigare med tröttnade på att gno och gno med den där borsten så jag bytte till en flytande från MAC. Nu kommer jag byta tillbaka till Bare Minerals igen!

Bare Minerals