Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Livshjulet med Tone Oppenstam

Veckans gäst i Livshjulet är fastighetsentreprenören och tv-stjärnan Tone Oppenstam, känd från TV4:s realitysåpa ”Ladies på Östermalm”. Tone berättar om sitt Livshjul och om den utdragna processen mot Skatteverket. För några år sedan dömdes hon till tre års fängelse för bland annat grovt bokföringsbrott. Idag väntar Tone på en ny rättegång, en väntan som naturligtvis har påverkat hela hennes livssituation.

Hör Tone berätta om sitt livshjul så som hon upplever det just här och nu.

anna hegestrand och tone oppenstam