Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Besök swingerklubben Par i hjärter

Igår publicerades mitt reportage från swingerklubben Par i hjärter i Solna. Jag har intervjuat ett par, som vill vara anonyma, och hoppas att jag lyckas förmedla bilden av swingers på ett lite annat sätt än tidigare reportage i olika tv-program och andra tidningar. Första gången jag besökte klubben var den stängd. jag fick mig en ordentlig rundvandring och hann prata med paret jag intervjuade ordentligt. Andra gången jag var där var klubben öppen för andra gäster. Givetvis var det ovant att se människor ha sex med varandra och andra par till höger och vänster men det jag slogs av var att det är helt vanliga människor som var där. Mina fördomar var att det är halvgalna människor med konstiga sexuella böjelser som blev swingers men det skulle lika gärna vara din granne. Kanske du?

Vill du läsa hela reportaget från Par i hjärter hittar du det i Expressens söndagsbilaga som finns att köpa fram tills på torsdag.

swingersa anna hegestrand