Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Imponerande småbarnsföräldrar

Haft en stekhet mysig helg i ett sommarhus i Norrbo utanför Hudiksvall, tillsammans med Sebbe och tre andra par OCH deras barn… Jag visste att det skulle bli en stor prövning för mig som inte är så van vid barn, eller speciellt intresserad. Men det gick bra och helgen blev ungefär som jag förväntade mig. Inga sena nätter med vin och yviga samtal, galna upptåg eller lugn och ro på mornarna. Istället har vi fått ut mycket av dagarna – badat i Dellen, ätit fantastiskt gott ( och mycket) och hängt i hammoken på tomten.

Efter den här intensiva helgen med småbarnskaos (jo det var faktiskt kaos ett par gånger om dagen) måste jag säga hur grymt imponerad jag är av småbarnsföräldrar. Två av paren som var med i helgen har barn med bara ett års mellanrum. Snacka om fullt ös! Jag och Sebbe kom hem och deckade i soffan, utmattade av att ha varit i kontakt med de andras verklighet i bara 48 timmar…

Norrbo