Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Barnfamiljer, lekstuga och rossedunkar

Termometern visade på drygt 30 grader när vi lämnade stan i morse. Kändes helt ok att stuva in mig i en bil och åka upp till Hudiksvall och en helg på landet med goda vänner. Vi är åtta vuxna och fem barn – mellan tre månader och tre år… Jag och Sebbe är de enda utan barn men vi har våra egna bebisar (rossedunkarna) med, köpte en extra när jag fick höra att vi skulle sova i lekstugan på tomten i två nätter… Varmt och gott 😉

Ha nu en härlig helg och njut av vädret!

anna hegestrand