Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Stockholm!

Mellanlandar hemma en dag innan det bär vidare upp till Hudiksvall imorgon. Hamnade givetvis mitt i tågstoppet igår. Vi blev som tur var bara en timma försenade, stackars dem som satt kvar i tre. Läste på Expressen om paniken ombord på det stekheta tåget, vårt var svinkallt. Hade bara en tunn klänning och flipflops och AC:n snålade SJ inte på.

Dags att bege mig ut i den underbara värmen. Manikyr, nya fransar och två möten står på schemat. Härlig dag!

Megakram till alla er som lyssnade på Livshjulet igår. Ni blir bara fler och fler och det gör mig så otroligt glad! Har många spännande gäster inbokade framöver men tar som alltid gärna emot tips på vem just du vill höra på livshjulet@hegestrand.se

anna hegestrand