Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Sommarfina naglar

Efter en månad (!) med mitt shellac, som jag gjorde till lillasysters bröllop i slutet av juni, har jag äntligen fått tummen ur och snyggat till mina naglar. Den här gången valde jag vanligt nagellack eftersom jag helt enkelt inte orkar springa och göra om dem på salong. För krångligt och tidskrävande, det räcker med en timma fransar i månaden och tre timmar frisör var tredje månad. Dessutom tycker jag det är kul att variera färg på naglarna ofta på sommaren.

Idag blev det en blekrosa nyans. Gjorde dem på Fingers and toes på Sveavägen. Brukar gå dit när jag ska fixa mina naglar, de här jättesköna masagestolar att sitta i när man gör pedikyr.

Manikyr Anna Hegestrand