Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Livshjulet med Anne-Lie Rydé

I veckans avsnitt av Livshjulet jästar Anne-Lie Rydé mig. Hon är aktuell som konferencier på Pride nästa vecka och idag kan du även lyssna på hennes direktsända P4-program Karlavagnen.

Jag lärde känna Anne-Lie när vi gjorde ett jobb tillsammans i höstas och vi bor även grannar på Mariaberget. Hon är 26 år äldre än mig men kul nog känns det som om vi tänker väldigt lika – om problem relaterade till våra respektive åldrar. Hon kämpar med klimakteriet och jag med PMS.

Anne-Lie öppnar upp sig om sin ålderskris, om hur hon tampas med klimakteriet och om hur hon känner sig vilsen i sin karriär just nu. Och efter 15 år som singel längtar hon efter att bli kär. Jag blev så imponerad av hur trasparant och avskalad Anne-Lie var i intervjun. Jag önskar att fler personer, inklusive jag själv, vågade vara mer öppna och bjuda på att allt här i livet inte är så perfekt. Enligt Anne-Lie är livet för kort för att låtsas som vi är någon vi inte är.

Här kan du lyssna på avsnitt 64 av Livshjulet med Anne-Lie Rydé!

anna hegestrand och annelie rydé