Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Hemma hos Svennis

Som jag tidigare skrivit är ”Hemma hos” bland de roligaste reportagen jag gör. Att få komma hem till människor och se hur de har det är otroligt kul och jag tar det som en stor komplimang att jag som journalist blir inbjuden! Nu känner jag såklart ofta de jag besöker på ett eller annat sätt och personen i reportaget får som alltid läsa igenom texterna och godkänna bilderna – om de vill.

Veckan innan midsommar var jag och Expressens duktiga fotograf Cornelia Nordström uppe hos Svennis på Björkefors Herrgård och hälsade på. Det var veckan efter hans lansering av det egna vinet Sven och nästa hela familjen var på plats. Jag lärde känna Sven när vi spelade in Livshjulet under ett av hans träningsläger i Turkiet och sedan dess har vi gjort flera jobb tillsammans. Just därför var det extra kul att få hälsa på hemma hos honom och se hans lyxiga herrgård. Vilket ställe! Jag och Cornelia fick oss en ordentlig rundvandring innan vi åt lunch med familjen, Svennis, hans flickvän Yaniseth och hennes son Alcides samt Svennis son Johan och hans coola fru Amana.

Jag börjar samla på mig ett gäng selfie-bilder med Svennis. Kanske kan bli en värdefull samling framöver 😉 Det går ju kanon för honom i Kina!

Jag å Svennis

Yaniseth bor i Panama men är just nu med Svennis i Kina, där han bor och tränar Guangzhou R&F. Tänk att ha sin kärlek 25 timmar bort med flyg. Nä långdistans är ingenting för mig men så är mitt intryck av Yaniseth också att hon är lugn, förstående och tålmodig. Typ min raka motsats haha.

jag yaniseth och svennis

Besöker på Björkefors Herrgård blev ett sex sidor stort reportage i dagens Expressen Söndag. Exklusiva härliga bilder! Tidningen finns att köpa imorgon också.

Svennis Expressen