Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Alexander och Doug

Jag har fått in två nya killar i mitt liv. Piloterna från Alexander McQueen ramlade jag över när jag skulle köpa linsvätska häromdagen. Har letat efter ett par nya piloter som känns lika bra som mina fyra år gamla Marc Jacobs. Äntligen hittade jag dem. Solglasögon är något jag väljer att lägga pengar på eftersom jag använder dem i stort sett varje dag på sommarhalvåret. Dessutom tycker jag att ett par snygga solisar är den bästa accessoaren på sommaren. Nu var det visserligen 70 procent på de här 😉

anna hegestrand 1

Och så har jag blivit moster till dvärgtaxen Doug the dog. Han är så söt att jag nästan börjar lipa och när lillkillen tog sitt premiärdopp i sjön tidigare idag hade han full publik. Efteråt skakade han som ett litet asplöv i mattes famn men blev snart varm och go igen insvept i en stor handduk. Tyvärr tillåter inte min livssituation idag att ha hund, eller snarare värderar jag friheten högre. Förhoppningsvis kommer den tiden också, när egot inte sitter i framsätet längre.

Doug the dog

Vet att jag har ett par Jönnar som kikar in då och då här på bloggen. Någon som ska se Brontén, Özz, Soran och gänget i Sunny Standup i Gränna Hamn idag? Jag ska dit, kommer bli skitkul! Ses vi?