Anna Hegestrand

Livshjulet med Anton Ewald

Onsdag och nytt avsnitt av Livshjulet. Min gäst den här veckan är ingen mindre än flickfavoriten Anton Ewald! Anton. Jag förstår varför han har blivit en sådan tjejidol, söt som socker, talangfull som satan och så charmig! Anton hintar bland annat om att hans kärleksliv är ”nice” men att karriären ändå går först just nu. Nyligen släppte han sin nya EP och drömmen är nu att få jobba internationellt. Anton bor fortfarande hemma hos mamma och pappa men planerar att snart flyga ur boet. Målet är att få bo i en villa i Hollywood Hills. Enligt Anton är han en artist helt i egen klass och tycker många har fel när de placerar honom i samma fack som tíll exempel artistkollegorna Erik Saade och oscar Zia. Jag älskar att Anton vågar sticka ut och säga att han själv är bra. Så osvenskt – underbart!

Efter intervjun som vi spelade in på Expressen åkte jag och Anton till Orangeriet på Kungsholmen för att göra ytterligare en intervju, för magasinet SOLO. En avslappnad after work där vi grottade ner oss ännu lite mer i hur Anton ser på sig sitt kärleksliv, hur han är som pojkvän och vad han faller för hon en tjej. Hojtar när intervjun ligger ute!

Här lyssnar du på avsnitt 60 av Livshjulet med Anton Ewald som gäst.

anna och anton 1

anna och anton 2

Även den här veckan har jag tv-bolaget Magine som sponsrar mig. De har fortfarande sitt supererbjudande där du, om du signar upp sig nu, får hela Magines baspaket med 30 kanaler fritt i en hel månad. Nu kan du också titta på SVT med catch-up i Magine, vilket innebär att all program som finns på SVT Play också finns på Magine. Du kan ta med dig SVT i alla dina apparater inklusive i HD-kvalité på smart-TV, vilket är kanon eftersom SVT själv inte har någon app för smart-TV. Just nu har du med andra ord 30 gratis kanaler i en och samma app så att du kan vara flexibel i sommar och titta på tv var du vill och när det passar dig. Igår var jag väldigt tacksam över Magine när Sebbe ville se fotbollssändningarna och jag Allsång på Skansen. Eftersom Magine har catch up i sju dagar ska jag se Allsången idag istället. den som spar han har!

Klicka in här för att testa Magine kostnadsfritt i en hel månad.

Magine_06