Anna Hegestrand

Bröllopsyra

I år firar jag en väldigt icketraditionell  midsommar. Imorgon gifter sig lillasyster Emma med sin kanadensiska hockeyspelare och idag står på schemat att öva ingång i kyrkan och rehearsal dinner med delar av bröllopssällskapet ikväll. Så här nära inpå bröllopsdagen känns det nästa lite overkligt att Emma ska gifta sig. Blir lite snyftig när jag tänker på att vi framöver inte kommer att heta samma efternamn. Samtidigt som jag såklart är överlycklig för hennes skull.

I natt ska jag sova med Emma i deras bröllopssvit och tidigt imorgon bitti kommer tjejerna som ska göra hår och make up. Klockan 15 imorgon smäller det i Hedvig Eleonora kyrka vid Östermalms torg.

Efter att ha sprungit runt i gummistövlar och regnjacka hela dagen igår plockade vädret upp sig på kvällen. Vi var ett gäng som sågs och åt middag på Taverna Brillo och jag frös inte ens i öppna skor och kavaj. Håll nu tummarna för att vi får lite sol imorgon!

Ha en underbar midsommar och ät gärna lite sill åt mig också!

anna h 2