Anna Hegestrand

Livshjulet med Yvonne Ryding

I veckans avsnitt av Livshjulet gästas jag av vår före detta Miss Universum Yvonne Ryding. Yvonne, som driver sitt eget hudvårdsmärke Yvonne Ryding, berättar om fördelarna och nackdelarna med att vara entreprenör, att bo på två ställen och hur hon och hennes sambo Micke gör för att vårda sin kärleksrelation mitt i allt jobb. Yvonne flyttade 60 mil, från Eskilstuna till östersund, för kärleken men trots att hon inte kände någon i början var valet att flytta helt självklart för henne. ”Det finns bara en anledning till varför man drar iväg så långt och det är kärlek”. Hur romantiskt!

Här lyssnar du på Livshjulet med Yvonne Ryding!

Yvonne Ryding och Anna Hegestrand

Dagens fina helsida i Expressen!

yvonne ryding livshjulet

Den här veckan har jag tv-bolaget Magine som sponsrar mig. De har just nu ett supererbjudande där du, om du signar upp sig nu, får hela Magines baspaket med 30 kanaler fritt i en hel månad. Nu kan du också titta på SVT med catch-up i Magine, vilket innebär att all program som finns på SVT Play också finns på Magine. Du kan ta med dig SVT i alla dina apparater inklusive i HD-kvalité på smart-TV, vilket är kanon eftersom SVT själv inte har någon app för smart-TV. Just nu har du med andra ord 30 gratis kanaler i en och samma app så att du kan vara flexibel i sommar och titta på tv var du vill och när det passar dig. Jag är naturligtvis redan användare och tackar Magine både för en bra tjänst och för att de hjälper mig i mitt arbete med Livshjulet. TACK! 🙂

Klicka in här för att testa Magine kostnadsfritt i en hel månad.

Magine_06

Klicka in här för att registrera dig och testa Magine kostnadsfritt en månad!