Anna Hegestrand

Ingen stress

Har kommit in i ett härligt lunk här på Tallis. Det enda vi gör är äter och sover – känns det som. Sebbe kollar en del på VM medan jag ”fönstershoppar” på nätet, googlar resor och läser bloggar. Har varit duktig och skrivit ut min intervju med Anton Ewald. Svennis går det sämre med. Är så avslappnad, inte alls i workmood.

Idag tog vi en lång sovmorgon och plöjde ett avsnitt av 24 innan vi gick upp och åt frukost. Nu är det snart lunchdags och det enda vi har gjort är att ligga i soffan och kolla på ännu fler avsnitt av 24. Det är inte ofta jag kan koppla av så pass bra som jag gör här på Tallis, särskilt när det bara är jag och Sebbe – värdinnerollen är inte speciellt avkopplande!

Jag njuter av lugnet och stressar varken över talet till lillasysters bröllop på lördag eller Svennis-deadlinen på torsdag. Tänk att det finns människor som är så här avslappnade och ostressade hela tiden.

anna och sebbe