Anna Hegestrand

Skärgårdsvecka och bröllopshelg

Nu byter jag stan mot Tallholmen igen. Sebbe har sin pappas hus fram till nästa torsdag och jag vill försöka vara där så mycket jobbet tillåter. Den här veckan står på schemat att skriva ut mitt Hemma hos-reportage hos Svennis på Björkefors gård och min fredagsintervju med Anton Ewald. Perfekt att sitta under ett parasoll på altanen och lyssna på fiskmåsarna.

På onsdag åker jag tillbaka till stan för att börja förbereda inför lillasysters bröllop på lördag. Typ hälften av bröllopsgästerna flyger in från Kanada så det blir familjehäng och fest i dagarna fem! Jag har bokat in tid för klippning och nya slingor hos min grymma frisör Elizabeth på Corinne & Friends och ögonfransförlängning hos Ann på onsdag. På torsdag har jag tid för manikyr och spapedikyr.

Har jag glömt något? Syrran har fixat klänning till oss fyra tärnor och skor köpte jag redan 2009 i Miami.

Nu ser jag dock fram emot att gå i flip flops i några dagar. Önskar dig en underbar söndag!

anna hegestrand på tallholmen