Anna Hegestrand

Sommarfest på T/Bar

Igår var jag förbi den årliga sommarfesten på T/Bar, restaurangen i Hotel Diplomat på Strandvägen. Festen arrangerades även i år av festfixaren Micael Bindefeld och hans duktiga gäng och som vanligt hade T/Bar slagit på stort för att fira in sommaren. Ostron, Champagne, goda smårätter och stora fat med massor av jordgubbar. Väderet kunde vi heller inte klaga på. Snarare blev det till slut så att alla gästerna höll sig inomhus eftersom det var väl varmt på uteserveringen.

Expressens fotograf Alex Donka var naturligtvis på plats och i dagens tidning hittar du fler bilder från sommarfesten. Mina gamla podcastgäster Gabriel Forss, Mårten Nylén, Lulu Carter och Anna Brolin var alla på plats för att mingla och fira in sommaren på T/Bar.

Kolla in fler bilder på Insta under  #diplomatsummerparty och #hoteldiiplomat

Jag högg in på en Aperol Spritz. Aperol, mousserande vin och soda. Somrig drink!