Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Isabel Adrians bokrelease!

Igår kväll var jag och min kompis Linda på Isabel Adrians bokreleasefest på restaurang Nosh and Chows innergård Bernie´s. Isabel hade med sig sin Steve Angello, som inte helt oväntat drog lika stor uppmärksamhet till sig som Isabel.

Jag och Linda drack goda drinkar och tittade på spektaklet. I handen håller jag en fantastiskt god syrlig jordgubbsdrink. Innan releasefesten var jag och Linda på säsongsinvigningen av Ångbåtsbryggan (kommer mer bilder om en stund) så vi var både propopmätta och småsalongs när vi kom till Nosh and Chow.

Alla bilder som Expressens fotograf Alex Donka tog igår på Isabels bokrelease hittar du här!