Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Invigning av Ångbåtsbryggan

Innan Isabels releasefest igår var jag förbi invigningen av Ångbåtsbryggan på kajplats 18 på Strandvägen. Festfixaren Johan Carlén bjöd in till festen och vi gäster skämdes bort med flödande champagne och god mat. Lånade lite bilder från Finests duktiga fotograf Karina Ljungdahl. Här hittar du fler!

Var tvungen att ta en bild på mig och min underbara bordsherre. Så glada vi blev när vi kom på att vi båda är från Jönköping! Idag har han min drömbostadssituation med vintrar i Florida och somrar i Stockholm.