Anna Hegestrand

Shirley gästar Livshjulets ettårsjubileum!

Stort grattis till mig 🙂 Idag fyller Livshjulet ett år och min gäst den här veckan är ingen mindre än superaktuella Shirley Clamp. Följer du min blogg vet du att vi spelade in avsnittet i fredags och det blev en lång härlig intervju. Shirley är just nu mitt uppe i liveinspelningarna av Talang på tv3. Kul att hon avvarade en timma för att dela med sig av sitt livshjul.

Shirley berättar öppet om relationen till sin sambo sedan tio år, Daniel Ottosson. Hon berättar bland annat att paret inte var tillsammans när hon blev gravid med dottern Vilja och om hur graviditeten fick dem att bestämma sig för att ge relationen ett nytt försök. Hon berättar också sitt uppdrag för Viktväktarna och om känslorna då hon blev uthängd som en reklambluff i media.

Livshjulet med Shirley Clamp kan du lyssna på här!