Anna Hegestrand

Solenergi!

De senaste dagarna har jag verkligen levt upp. När solen och värmen kommer tillbaka hamnar jag i mitt rätta element! I söndags hade jag skrivit ett stort reportage och sprungit 7 kilometer innan klockan 9 på morgonen. Jag har så mycket energi!

När jag intervjuade Mårten Nylén i Livshjulet sa han att vädret inte spelar så stor roll för att motivera sig att leva hälsosamt. Jag tycker han har fel! Jag blir mycket mer hälsosam i härligt väder, att röra sig utomhus blir mer naturligt och jag blir mindre sugen på onyttig mat och socker. Dessutom kommer lusten att ta tag i saker både på jobbet och privat. Jag blir mycket mer kreativ, får fler idéer.

Igår avslutade jag min måndag med att åka till tv4-huset och intervjua Malou von Sivers för Livshjulet. Har bunkrat upp med ett lager intervjuer nu och jag tänker fortsätta hålla det här tempot så att jag förhoppningsvis kan vara ledig en del i sommar. Förra året var jag helt ledig i nio dagar. I år har jag satt midsommarhelgen som personlig deadline – har redan planerat att vara minst en vecka i Jönköping och en i Stockholms Skärgård. Sen vill jag hålla schemat öppet för att kunna vara spontan . Men oavsett var jag är kommer Livshjulet att rulla på varje vecka hela sommaren – no worries 😉