Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Hemma hos

En rolig del i mitt jobb är alla hemma hos-reportage jag gör. Jag har sett så många olika hem! Jesper Parneviks vackra villa Casa Mia i Florida, Magdalena Graafs härliga sommarhus i Ystad, några tv-bönder ute i landet och politiker, artister och skådespelare i Stockholm.  Oftast är det kända personer jag hälsar på hos eftersom jag gör jobben för olika kändistidningar. Men jag jobbar också lite för inredningstidningar och då är det såklart viktigare hur personen bor än vem personen är.

Innan påsk var jag hemma hos vd:n för Livsmedelsföretagen, Marie Söderqvist, för Expressens inredningsbilaga Leva & Bo. Hon bor med sina barn i en nästan 200 kvadratmeter stor sexrummare på Kungholmen i Stockholm. Jag blev så inspirerad av hennes inredningsstil. Marie är en väldigt färgstark person och hemmet speglar verkligen hennes personlighet.

Att få komma hem till människor är inspirerande. Och varje gång får jag med mig tips på olika inredningsbutiker och sätta att tänka när det kommer till att skapa ett härligt hme. marie tipsade mig bland annat om att börja gå på loppisar och om sin favoritinredningsbutik Raja, som ligger på Odengatan i Stockholm. Har precis lagt min sista hand vid texten och hojtar när hela reportaget finns att spana in i Leva & bo!