Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Säsongsinvigningen av Gröna Lund!

Vissa dagar älskar jag mitt jobb lite extra. Som när jag får betalt för att mingla i strålande sol i flera timmar! Den årliga säsongsinvigningen av Gröna Lund lyckas alltid pricka underbart väder. För mig var det den femte säsongsinvigningen i rad och jag kan inte minnas att jag har frusit något år. Gröna Lunds säsongsinvigning är en mycket populär tillställning. Fick hem ett mastodontvimmel till morgondagens Expressen men har du ingen lust att vänta på det kan du redan nu spana in bilderna på hemsidan. Där står det dock ingenting om vilka kändisarnas favoritåk på gröna Lund är – bara i morgondagens tidning 😉

Ja fick mig en pratstund med Marie Richardsson, som tipsade mig om sitt favoritåk.

Träffade min gamla Livshjuletgäst Frank Andersson och hans hustru Jeanette som åkte karusell med äldsta sonen Winston. Lilla Milian får vänta tills han blir lite större.