Anna Hegestrand

Poddinspelning, kändisvimmel och eko-mat!

Samma sak varje år! Veckan efter påsk är något slags startskott för den mest intensiva jobbperioden på hela året! Har flängt som en galning mellan möten och poddinspelning idag och nu ser jag fram emot en lugn hemmakväll innan morgondagens säsongsinvigning av Gröna Lund. En av årets största kändistillställningar och jag ska gästspela som vimmelreporter åt Expressen. Det var inte igår! Har sett på gästlistan att ALLA kommer vara där och jag har blivit lovad en intervju med en stor idrottsstjärna som kommer med sin familj. Håll utkik här på bloggen 🙂

Hann njuta några minuter i solen innan jag väntade på Shirley Clamp, som är nästa veckas gäst i Livshjulet.

Shirley är ju aktuell med både Talang i tv3, som ambassadör för Viktväktarna och allmänt som en av våra mest anlitade sångerskor. Vi fixade och trixade i ett par månader för att få till dagens intervju men den som väntar på något gott. Jag utlovar en härlig podd med en himla massa tjöt om allt från kärleksrelationer, mammarollen, karriären, terapi och så naturligtvis den påstådda Viktväktarbluffen.

Själv har jag bestämt mig för att göra ett litet hälsoryck. Håller just nu på med slutkorren av den lilla bok som mitt projekt med hälsokostkedjan Life ska resultera i. Nu ser jag svart på vitt hur dåligt jag äter vissa dagar! Då äter jag ändå långt bättre än många andra… Veckans podcast med Mårten Nylén är grym inspiration för att bli mer hälsosam! Igår var jag ute och sprang på Djurgården i solen innan jag laddade om med en fantastiskt god lunch från ett av mina favoritmatställen. Så god mat och nästan allt är både gluten- och laktosfritt. Dessutom säljer de mycket superfoods och andra spännande råvaror.