Anna Hegestrand

AW och Party Dining på Berns

Rundade av min arbetsdag med en liten after work på Berns, som just nu lanserar sin nya aw-satsning. Kalaset arrangerades av Micael Bindefelds duktiga team, som hade ställt till med aw-race i alla Berns barer – både inne och ute. I varje bar fick vi smaka en ny spännande drink. Tanken med det nya AW-konceptet är att man ska kunna ha en helkväll på Berns – börja med after work som sedan kan övergå i Party Dining.

Jag gillar begreppet Party Dining! När jag äter middag är atmosfären lika viktig som maten. Nu är Bern visserligen en av de bästa på asiatisk mat i stan men deras matsal är också en grym festlokal. Dessutom gillar jag konceptet med att hela sällskapet delar på olika smårätter. På min födelsedag för några år sedan var vi tio personer som käkade middag på Berns. Vi lät kocken bestämma kvällens meny och sedan njöt vi av olika smårätter som kom in till bordet under flera timmars tid. Mätta och glada körde vi vidare på Berns olika dansgolv hela natten. Perfekt att ha allting på samma ställe – mindre risk för att sällskapet splittras upp.

Så tjusigt med takhöjden och de enorma kristallkronorna!

Det är mycket som händer i stan ikväll. Mina journalistkollegor laddade båda upp för riktiga helkvällar. Mia (till höger) tog sig en aw innan invigningen av H&M:s nya butik för män. Hänt Extra-Anna (till vänster) skulle på galapremiären av bröderna Luuks nya föreställning på Rival. Själv såg jag Berns trevliga aw som en paus mellan möten, podcast-research och tonvis med skrivjobb. Har gått in i en intensiv period nu med jobb upp över öronen!

Berns har tagit fram nya drinkar för sin nya AW-satsning. Detta är en Östermalmaren och den blev min favorit! 2 centiliter germain och 2 centiliter citronjuice toppad med champagne. Jag gillar syrliga drinkar och älskar champagne!