Anna Hegestrand

Livshjulet med Mårten Nylén

Någon som känner sig lite sockerstinn så här dagarna efter påsk? Då tycker jag att du ska lyssna på den här veckans avsnitt av Livshjulet, som gästas av Biggest Looser-tränaren Mårten Nylén. Efter inspelningen, en fredagskväll för några veckor sedan, var jag så taggad och fylld med energi. Mårten är verkligen en person som kan sprida motivation. Om jag skulle vilja leva helt som han gör – nja!

Han går upp halv fem varje morgon för att vara på gymmet klockan fem – alla dagar på året! Mat är bränsle långt mer än njutning och Mårten säger själv att han i princip skulle kunna steka en kycklingfilé utan kryddor och äta. Det finns tydligen de som undrar om han har några smaklökar överhuvudtaget 🙂

Men Mårtens hela inställning till livet och sin livsstil är så peppande. Bland annat har han ett ordspråk som lyder ”Låt inte gårdagen definera dig idag”. Det är aldrig för sent att ta tag i sin hälsa och all träning som blir av är bättre än ingen träning alls. Mårten tror att felet många gör är att komplicera till det. Enligt honom är det inte svårt att äta hälsosamt och träna men man måste se till att göra det lätt. Vi människor tar gärna till tusen ursäkter till varför vi lever som vi gör.

Mårten är en av våra mest anlitade personliga tränare och han tränar både hela sin vänskapskrets och halva kändis-Sverige. Petter, Bingo Rimér och Marie Serneholt är bara tre av dem som kan tacka Mårten för sin fysik. Och vill du ha motivationspepp utan dess like tycker jag att du ska lyssna på Livshjulet avsnitt 51 med Mårten Nylén.

Här finns avsnittet att lyssna på!

Och gillar det du hör kan jag rekommendera Mårtens föreläsning i Bromma utanför Stockholm 17 maj. Det finns fortfarande några biljetter kvar och Mårten utlovar sin bästa föreläsning någonsin. Här kan du boka din biljett!