Anna Hegestrand

Kändistät vårfest!

Igår kväll kikade jag förbi den årliga vårfesten i Hötorgshallen. Mötte upp Expressens fotograf Alexander Donka och minglade runt en stund. Drack ett glas vin och åt lite av den fantastiskt goda maten som de olika handlarna bjöd på. Trots gårdagens pissiga väder var det många som hade svidat upp för vårfest. Träffade både flera av mina tidigare Livshjulet-gäster, typ Linda Lindorff och Lulu Carter, och gäster jag vill boka framöver. Vore det inte coolt att höra om Anna Maria Corazza Bildts livshjul? Eller kanske Rafael Edholms? Misstänker att det finns både damer och herrar där ute som är intresserade av en lite mer intim intervju med Rafael…

Älskar Alex barr! Lite skillnad från mitt tunna stripigt skandinaviska!

Linda Lindorff var snygg som vanligt!

Anna Maria Corazza Bildt kom själv till festen.

Rafael kom med sin son Gabriel.

Det fanns gott om delikatesser!

Det är så mysigt nere i Hötorgshallen. Man glömmer lätt bort det här undangömda smultronstället!

Bilderna har Alexander tagit och de andra har jag lånat av Finests duktiga fotograf Karina Ljungdahl.