Anna Hegestrand

Livshjulet med Carin da Silva

Veckans avsnitt av Livshjulet ligger ute, med härliga Carin da Silva som gäst. Eftersom Carin och jag känner varandra sedan tidigare bestämde vi oss för att köra intervjun hemma hos mig över en fika. Carin hade med sig bullar så varning för lite smaskande…

Det roliga med att intervjua, eller överhuvudtaget träffa, Carin är att hon alltid är så avslappnad och bjuder på sig själv. Hennes podcast tillsammans med Adam Alsing och Daniel Breitholtz är en av mina favoriter. I veckans intervju berättar Carin bland annat om livet som småbarnsmamma, drömmen om att få göra musikal och om varför hon visste att maken Niklas var ”the one” direkt när de träffades för åtta år sedan. Dessutom var jag nyfiken på att veta vad energiknippet Carin tycker om att vara mammaledig. Känns särskilt intressant med tanke på helgens debatt.

Veckans avsnitt presenteras i samarbete med modetidningen Styleby, som har ett generöst erbjudande till mina bloggläsare och podcastlyssnare. Här kan du läsa mer om Stylebys supererbjudande! Tack snälla Styleby för att ni hjälper mig i arbetet med Livshjulet!