Anna Hegestrand

Weekend!

Dåligt bloggande på mig i helgen. Jag är i Dalarna hos vänner och schemat har varit intensivt sedan vi kom hit i torsdags kväll.

Igår gjorde vi en liten minitripp till Romme. Våra vänner bor bara 20 minuter från Romme och eftersom vi firar en födelsedag så bestämde vi oss för att åka dit och stanna över natten. Vi bodde på Ski Lodge och hann med att åka ett par timmar i backen innan födelsedagslunch, after ski, långbastu och fonduemiddag i toppstugan. Vi åkte upp i bandvagn och det var en upplevelse i sig!

Det var första gången på sex år som jag stod på en snowboard. Jag åkte med lånad utrustning och kände mig väldigt skakig i sittliften första vändan upp.  Men det gick bra och det var en skön känsla att få svischa ner för backen för första gången på så länge. Jag var fyra år när jag stod på ett par skidor första gången och min familj har åkt skidor varje vinter under min uppväxt, både i svenska fjällen och i Alperna. Och jag hade kvar den där lilla snowboardflickan i mig. Vaderna höll på att explodera under första åket men efter det fick jag snabbt feeling och körde på bra. När vi väl bröt upp för lunch hade jag till och med dragit ett par repor i svart backe.

Ikväll blir det Mello. Vilka uppträder? Vem ska jag heja på? Är nästan helt bortkopplad här uppe vilket är ovant men väldigt skönt!

Hoppas att du har en underbar helg!