Anna Hegestrand

Vårstäda kroppen!

Ja då var det vinter igen efter två dagars härlig vårkänsla. Vädret påverkar mig så enormt – sedan i söndags har jag hunnit med tre poddinspelningar, sålt in och skrivit ett par reportage och bokat upp flera jobb i nästa vecka. Idag när jag tittade ut och fick se all nysnö drog jag täcket över huvudet igen – släpade mig upp först vid niotiden.

Men jag tänker göra allt jag kan för att inte låta vädret ta bort all ny energi som byggts upp de senaste dagarna. Träningslusten och längtan efter att komma i form igen efter några månaders ide är tillbaka! Jag längtar efter att få svettas och börja äta mer hälsosamt, bygga upp mig själv och bli starkare. Månadsskiftet februari / mars är ofta en brytpunkt för mig. Som om en ordentlig vårstädning av kroppen behövs.

I morse började jag min dag med en riktig hälsosmoothie. Fryst mango, pressad apelsin, kesella, gojibär, krossade linfrön och spenat.

Funderar på att kickstarta nästa vecka med en detox. När jag var i Florida förra året köpte jag med mig ett pulver som heter Aloe Ease Body Cleanse hem. Det är fyllt av utrensande ingredienser och dricks utblandat med vatten eller juice. Smakar skit men gör underverk!

Så här var formen i sommar och nu tänker jag satsa på att ta mig tillbaka dit!