Anna Hegestrand

Galapremiär av Tillbaka till Bromma!

Igår kväll var jag på galapremiären av Peter Magnussons nya film Tillbaka till Bromma. Det var min vän Johan Petré som höll i premiären och de inbjudna gästerna minglade på röda mattan i foajén på Rigoletto innan filmvisning och efterfest på nattklubben Society. Jag såg filmen men skippade efterfesten eftersom jag hade tandläkartid klockan 07.10 i morse (borde vara förbjudet att boka in patienter så tidigt!).

Jag träffade flera av mina Livshjulet-kompisar, bland annat Hasse Brontén som hade med sig sin söta dotter Olivia, Katerina Janouch som kom med två av sina söner och Doreen Månsson som just nu åker runt med Melodifestivalen på helgerna och intervjuar off camera.

Här är lite bilder från gårdagens premiär. Mästerfotograf är Karina Ljungdahl och vill du se fler hittar du dem här!

Duktiga Johan Petré med Gert Fylking.

Doreen med sitt sällskap

Hasse och Olivia. Du har väl inte missat att Hasse är aktuell med en ny egen stand up-show? Kolla här!

Katerina med sina barn.

Och så kvällens stjärna Peter Magnusson. Han får gärna bli min Livshjulet-kompis!

Det bjöds på god choklad från Lindt, svenska lantchips och ramlösa till filmen.