Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Galapremiären av Flashdance

Igår kväll var det äntligen dags för galapremiären av musikalen Flashdance på Chinateatern. Som gammal dansare med en hemlig dröm om att bli musikalstjärna var jag naturligtvis spänd av förväntan. Och jag blev inte besviken! Hanna Lindblad var inte helt oväntat fantastisk i huvudrollen. Vilken dansdrottning! Rollistan i övrigt är stjärnspäckad med bland annat Rennie Mirro, Karl Dyall, Linus Wahlgren och Siw Malmkvist.

Musikalen har premiär för allmänheten idag men redan igår var det fullsatt i salongen då det känns som om varenda inbjuden gäst hade osat ja. Vissa premiärer är mer eftertraktade än andra och Flashdance tillhör definitivt dem!

Foto: Mats Bäcker